menu
hu / en
image

Tagfelvétel
Az Egyesületbe való felvételi kérelmet a Világszervezet által előírt forma nyomtatvány első két oldalának kitöltésével és két tag ajánlásával kell a Központi Irodának benyújtani elektronikus úton a Központi Irodába [email protected] e-mail címre elküldeni, a  Közgyűlés által meghatározott 100.000 Ft. felvételi díj befizetését követően.

A magyarországi Egyesület ezt követően tesz javaslatot az új tag rangjára és továbbítja a jelentkezését a párizsi Világszervezetnek, aki a tagfelvételt jóváhagyja.

Az ünnepélyes tagavatásra Grand Chapitre rendezvénysorozat keretében kerül sor.

A Chaine Egyesület a Világszervezet jóváhagyásával 2019. szeptember 14.-én, szombaton a Corinthia Hotel Budapest szállodában tartja a következő ünnepélyes avatást.

Az Egyesület Központi Irodája 06-30-968-4143 az Egyesület működésével és a tagfelvétellel kapcsolatban készséggel ad bővebb tájékoztatást.

Előléptetés
A Chaine Egyesület Elnöksége az Egyesület azon tagjait, akik kiemelkedő munkát végeznek az Egyesület és a Világszervezet jó hírnevét emelendő tevékenységükkel, előléptetheti, feltéve, ha a tag meglévő rangja elnyerésétől 3 év már eltelt.